Kapcsolat

Tel:

+36-30/694-31-46

+36-30/398-20-47


E-mail:

strubalevi@freemail.hu

komlosbarna@gmail.com

Cégadatok:

A&V Kom Rendezvényszervező és

Szolgáltató Bt

4090 Polgár, Bercsényi u 12.


Adószám: 

22527668-2-09

Közösségi adószám:

HU22527668


Cégjegyzékszám: 

09-06-015052
2013 Szeptember - Október

2013.10.01.

Szeptemberben mindössze az önkormányzati ülést közvetíthettük, de az októberi program már rengeteg látnivalót kínál, hiszen ekkor veszi kezdetét a városközponti beruházást lezáró rendezvénysorozat.

A képviselő-testület szeptemberi ülésén többek között meghallgathattuk az oktatási intézmények tanév indításával kapcsolatos beszámolóját.

Október negyedikén vette kezdetét a "20 éves a város" rendezvénysorozat, melynek megnyitója egyúttal főpróbája is volt a művelődési központ felújított épületének. A színvonalas rendezvényen kerültek átadásra az önkormányzat által adományozott díjak és kitüntetések is.

Az ünnepség második részében a Pro Urbe díjas Tisza Dráma és Táncszínház előadását tekinthettük meg.

Közel 400 polgári nyugdíjas lehetett részese az Idősek Napjának, melyet egy nagyszabású rendezvényként ünnepeltünk október 4-én.

Október 5-én délelőtt rendezték az Ady Endre Művelődési Központ felújított épületének hivatalos átadását. Ekkortól vette hivatalosan is birtokba városunk lakossága a kívül belül alaposan megújult közintézményt.

A programsorozat következő eseménye október 6-án a Barankovics Istvánnak méltó emléket állító szobor felavatása a polgármesteri hivatal előtti téren. A gyönyörű októberi napsütésben egy szép ünnepség részesei lehettünk.

Október 11-én avatták a művelődési központ első emeleti kiállítótermét, melyet a Megyesi fivérekről neveztek el.

Új kezdeményezés volt az október 12-én délelőtt rendezett Elszármazottak találkozója, melyen Tóth József polgármester köszöntötte a vendégeket.

Polgár város díszpolgári címmel kitüntetett szülötte C.Tóth János, akinek a "Polgár kulturális élete a 20.században" című könyvét mutatták be az Ady Endre Művelődési Központ Színháztermében október 12-én.

Idén hetedik alkalommal került megrendezésre a Polgári Prevenciós Napok egészségmegőrző program. A hétvége kétségtelenül legjobban várt eseménye Prof.Dr. Papp Lajos szívsebész előadása testről, lélekről, szellemről.

Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 57. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségre és koszorúzásra október 22-én került sor.

Október 31-én utolsó alkalommal a Városgondnokság épületében tanácskozott a Képviselő-testület. Ebben a hónapban a legterjedelmesebb napirend a város közbiztonsági helyzetének megvitatása volt.

vissza